Adress

Om någon känner för att posta något till mig så är min adress:

Patrik Siljestam, MR 336
Maharishi University of Management
1000 N. 4th Street
Fairfield, Iowa 52557

Har ju Skype numera också, där heter jag patrik.siljestam, så om nån vill snacka så skulle det vara skoj :)

Ska försöka skaffa en mobil nån gång snart också, så uppdaterar när det kommer!

Jam!

Har just haft den grymmaste improviserade musiktimmen i hela mitt liv. Vi var ett gäng på kanske 8 pers som samlades och bara rockade loss i ett helt improviserat jam. Jag hittade verkligen min grej där också, nämligen improviserad sång vilket var hur kul som helst. Det går inte riktigt att beskriva med ord, men med tanke på att jag varit här mindre än en vecka så säger det en hel del om den gemenskap man hittar på den här skolan.

Känner mig verkligen hur glad som helst över att vara här, har träffat så många fina människor på så kort tid att det knappt går att föreställa sig. Folk man pratat med en gång vinkar man till från andra sidan matsalen bara för att liksom. 

Har dock upptäckt att mobiler i allmänhet är dyrare i USA än i Sverige, det billigaste abonnemanget jag hittat hittills ligger på $29 per månad, vilket är ungefär 200 kr. Vanligare är att man får betala $49 per månad vilket är c:a 350 kr, och då får man inte sådär supermycket för pengarna heller. Jaja.

Har även skrivit färdigt On my own, en låt som jag påbörjade för längesen och som jag kände saknade ett ordentligt slut. Den fick en brygga samt ett till refräng med ett bättre slut, så känner mig riktigt nöjd med det. Får se om jag fixar lite och kanske laddar upp den på youtube någon dag.

Nåväl, nu börjar klockan bli sen och det är dags att sova, så god natt kära läsare så hörs vi en annan dag!

Framme!

Nu har jag varit här på universitetet i ungefär tre dagar och har träffat väldigt många sköna människor.
Börjar komma in i livet här, även om det är många saker som inte fallit på plats ännu... men tror att det kan komma att bli en riktigt bra tid här.

Har varit ute och joggat en del idag, och fick låna ett par riktigt grymma skor av en annan kille här, som ni ser bilder på nedan. Funderar seriöst på att skaffa mig ett par! De funkade faktiskt väldigt bra att springa i  :D


De flesta här på universitetet, men det finns ändå många från andra länder också, så det är en blandning av lite alla möjliga. Har lärt käna en hel del människor, trots att det gått så kort tid, men folk här är väldigt öppna av sig och alla som kommer hit letar liksom efter något mer än bara det vanliga, så det finns en grundläggande gemenskap man sällan hittar annars.

Allt som allt så är allting väldigt förvirrande just nu, fast på ett rätt så bra sätt... känns som att jag har hittat rätt.

Två timmar kvar

Nu är det två timmar kvar tills jag åker hemifrån till flygplatsen, imorgon 18:18 (lokal tid) kommer jag landa på flygplatsen i USA. Svensk tid blir det åtta timmar senare, 02:18 på torsdag "morgon".
Det känns verkligen som att jag är på väg till nästa steg nu, som att jag (för tillfället) har upplevt det jag ska uppleva i Sverige. Jag känner verkligen att jag behöver komma utomlands för att lära känna nya människor och upptäcka nya platser, etc.

Kommer skriva lite mer om hur det är när jag väl är framme!

Medeltidsveckan

Är på medeltidsveckan nu och har hur kul som helst, det är så himla skönt att bara glassa runt i medeltida kläder och ha noll ansvar och uppleva en massa roliga gycklare, se Loke live och Trix eldshow var helt underbar. För att inte tala om alla schyssta människor man träffar!
Mantel + kylig natt + två personer = Väldigt bra
Men samtidigt är det så himla synd att det bara är en vecka och sen återgår man till det normala... fast för min del så blir det ju inte direkt normala utan ännu ett äventyr, nämligen USA som ni alla vet.

Nåväl, nu ska jag väl lämna dessa moderna datorer och återgå till medeltiden!

RSS 2.0